2/28/2010

BUSINESS SATURDAY!


HAD AN AMAZING X-TRA SECRET BUSINESS DINNER YESTERDAY! GOT ALL MY HOPES UP FOR MY FUTURE AND NOW IM MORE CONFIDENT THAN EVER! JAJAUH!

Elämä hymyilee taas pitkästä aikaa! - varsinkin eilisen bisnesillallisen jälkeen. Tosin kyseisestä illallisesta en voi sen enempää mainita...ainakaan vielä. Joten puhutaan siitä mistä saa puhua, eli mitä ihanaa ruokaa sielä söinkään...*mums mums mums*

Herkullista lohta tryffeli kastikkeen kanssa sekä riisi mielestäni erikoisen aineksen mutta herkullisten viikunoiden kera. Sitten no en näin yleisesti juo alkoholia mutta kai sitä yhden lasin voi viiniä maistella ihan kohteliaisuuden vuoksi...tässä vielä lähikuvaa aisteja tärellyttävästä annoksesta (<- aisteja tärellyttävästä??? hmm... en mä tiedä se vaa ilmesty mun mieleen, haha, lol)

Njooh sitten tämä toinen osapuoli otti jotain tollasta kanaleipä hommelia, en muista tarkalleen mitä siinä oli mutta ihan muhkealta se kyllä näytti :) *slurps*

Sitten otin vielä jälkkäriks tollasia meloneita suklaakastikkeen kera! Yoummy yoummy my tummy is full of yoummy :P

Että sellainen onnistunut illallinen tällä kertaa! Hehehe.. ja mä tiedän että oon nyt kiusannu teitä todenteolla! Kyllä kyllä kyllä... se kauan odotettu Thaimaan postaus tulee tänään myöhemmin yöllä tai viimeistään aamulla jolloin kärsivällisyytenne vihdoin palkitaan! - niitä kuvia on vaan niin paljon en oo jaksanu ryhtyy siihen urakkaan vaikka tulinkin takaisin jo tiistaina! Mutta ajattelin muutenkin ens viikolla aloittaa taas tän bloggaamisen ihan säännöllisesti joten pakkohan se Thaimaa on saatava sieltä alta ensin poies! Herttinen sentään :o Ootte oottanu jo ikuisuuden... mutta vielä päivä! pus!


Fragma - Forever And A Day